EliteGamers.org

Menu

Creatieve Animal Crossing: New Horizons Fan recreëert IT Crowd kelder in het spel

Creatieve Animal Crossing

Sinds Nintendo Animal Crossing: New Horizons, heeft het talloze unieke creaties geïnspireerd, net als eerdere titels in de serie; van kleding en accessoires tot interne en externe decoraties. Eén Animal Crossing: New Horizons fan heeft zijn versie van het decor van de Britse sitcom The IT Crowd voltooid in de kelder van zijn huis in de game.

Reddit gebruiker DarkwingRage postte onlangs een filmpje van hun Animal Crossing: New Horizons replica van het zeer rommelige The IT Crowd kantoor, compleet met twee NPC’s die acteren als Roy Trenneman en Maurice Moss, in The IT Crowd gespeeld door respectievelijk Chris O’Dowd en Richard Ayoade. The IT Crowd is niet de eerste sitcom die wordt nagebootst in Animal Crossing: New Horizons, want een andere fan heeft het appartement van Joey en Chandler uit Friends nagebouwd, en andere populaire shows die tot nu toe in het spel zijn terug te vinden zijn Moon Knight, Death Note, en Star Trek. Hoewel het misschien niet de eerste kopie van een tv-show set is, zullen fans van The IT Crowd meteen herkennen waarom veel van de items zijn opgenomen in DarkwingRage’s Animal Crossing: New Horizons kelder.

GERELATEERD: Animal Crossing: New Horizons-fan bakt schattige macarons gebaseerd op de personages
In The IT Crowd staan Roy en Moss aan elkaars bureau, zodat de twee kunnen kletsen terwijl ze mensen telefonisch helpen met hun IT-problemen, en dat is ook het geval met DarkwingRage’s creatie van de set in Animal Crossing: New Horizons. Net als in de sitcom zijn de muren bedekt met allerlei posters en is er op de vloer nauwelijks bewegingsruimte door de talloze prullaria die het meubilair in beslag nemen, behalve twee banken die waarschijnlijk bedekt zouden zijn met spullen als de Switch-game het zou toelaten. Bij gebrek aan een rode deur naar Richmond Avenal’s kamers, wordt het vampierachtige personage vertegenwoordigd door een groot portret van Jack uit Animal Crossing: New Horizon’s Halloween evenement.

The IT Crowd Basement…. in mijn kelder. van AnimalCrossing

DarkwingRage’s Animal Crossing: New Horizons versie van The IT Crowd heeft planken op meerdere plekken in de kelder en de twee personages zijn omringd door technische voorwerpen zoals een tv met videorecorder, een effectenrek en een touchscreen kassa. Er zijn ook meerdere Gyroids die bijdragen aan de rommel in de kelder, terwijl er Animal Crossing: New Horizons Villager Photos zijn voor Bella, Drago, Static en Stitches, die je krijgt door beste vrienden met ze te zijn. Bovenop beide bureaus staan een computer en een telefoon, die een goed beeld geven van het werk dat Roy en Moss elke dag doen in The IT Crowd.
Hoewel The IT Crowd een Britse sitcom is, bereikte het een breder publiek toen het uiteindelijk werd opgenomen in de Netflix line-up. Verwijzend naar meerdere afleveringen van The IT Crowd, herhaalden Reddit-gebruikers die reageerden op DarkwingRage lijnen van de show, zoals Roy en Moss’ vreselijke IT-advies, hints naar een derde personage dat niet in de kelder is opgenomen, en de pakkende jingle voor de noodhulplijn in The IT Crowd. Veel IT-medewerkers zijn bekend met de vraag “heb je geprobeerd het uit en weer aan te zetten?” en het is zo’n herhaalde regel in The IT Crowd dat een van de top antwoorden op DarkwingRage’s post het sentiment weergeeft.

Animal Crossing: New Horizons is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.
MEER: Animal Crossing moet de dialoog uit de GameCube-game terugbrengen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *