Diablo Immortal Update Buffs Two Classes

Blizzard Entertainment heeft vorige maand Diablo Immortal uitgebracht, en sindsdien heeft het de aandacht getrokken van een groot deel van de gaming-gemeenschap, aangezien het de eerste mobiele Diablo-titel is. In lijn met de live-service stijl van het spel, brengt een nieuwe Diablo Immortal update verschillende veranderingen, waaronder buffs voor twee van de minder populaire klassen.

De Necromancer is een klasse die ook in andere spellen, zoals The Elder Scrolls Online, voorkomt en is tot nu toe de meest gespeelde Diablo Immortal-rol, maar daar kan verandering in komen door de buffs voor de Monk en de Wizard in de Season 2: Bloodsworn update. Met het einde van het launch-seizoen in zicht hebben Diablo Immortal-fans nog maar één dag om hun Battle Pass te halen, voordat deze wordt vervangen door een andere pas, die een eigen stroom aan beloningen biedt. Sommige content in Diablo Immortal’s Season 1 Battle Pass omvat de Ghosts of Ashwold armor set en wapen, edelstenen, gifts of Renown, en meer, waardoor toegewijde spelers nog meer dagelijkse login incentives krijgen.

GERELATEERD: Diablo Immortal Verborgen Caps kunnen Game nog frustrerender maken voor Free to Players
Diablo Immortal Season 2: Bloodsworn begint om 3:00 AM servertijd op 7 juli en dat is het moment waarop spelers een update voor het spel kunnen verwachten die enkele ogenblikken duurt om te downloaden. Deze update verhoogt de schade en het bereik van Arcane Wind en Arcane Wind Legendary: Syldra’s Fang met de patch, evenals een schade boost voor Lightning Nova en vijanden die getroffen worden door multi-hit. Net als de Wizard, ziet Diablo Immortal’s Monk een schade- en bereikverhoging voor Exploding Palm en Legendary: Scolding Storm, terwijl Path of the Present en Reaching Rebuke ook worden verbeterd in Season 2.

Er komen tonnen bug fixes naar Diablo Immortal met de 7 juli patch en Season 2 introduceert een nieuwe raid boss bovenop de tonnen aan content die wordt aangeboden in de download. In tegenstelling tot de Monk en de Wizard, zijn er geen andere klassen waarvan is bevestigd dat ze veranderingen krijgen in de Season 2 update, maar ze kunnen in de toekomst tweaks krijgen als Blizzard doorgaat met het balanceren van de live-service ervaring. Dit betekent dat Diablo Immortal’s Barbarian, Crusader, Demon Hunter en Necromancer waarschijnlijk hetzelfde zullen spelen als in Seizoen 1, nadat de Season 2 wijzigingen zijn doorgevoerd.
Hoewel sommige Blizzard-fans kritisch blijven over de mobiele titel en hun twijfels blijven uiten over Diablo Immortal’s microtransacties, hebben anderen de aankondiging van Season 2: Bloodsworn aangegrepen om hun enthousiasme voor de mobiele actie-RPG te uiten. Sommige Diablo Immortal-fans betreuren het dat Blizzard aan nieuwe content voor Diablo Immortal werkt zonder te repareren wat niet werkt, maar sommige van hun grieven kunnen worden verholpen in de lange lijst met bug fixes.

Diablo Immortal is nu verkrijgbaar voor Android, iOS en PC.
MEER: Diablo Immortal maakt 24 miljoen dollar in twee weken is een goed teken
Bron: Blizzard

Plaats een reactie