EliteGamers.org

Menu

Diablo Immortal Update voegt nieuwe Raid Boss toe, verhelpt een hoop bugs

Diablo Immortal Update raid boss

De lancering van Diablo Immortal en de daaropvolgende maand is een moeilijke tijd geweest voor Blizzard, vooral dankzij de focus van het spel op microtransacties en verhalen van spelers die honderdduizenden dollars uitgaven aan Legendary Crest packs. Ondanks de tegenwind van de spelers, gaat Blizzard door met de eerste grote update die seizoen 2 inluidt. De update brengt ook een nieuwe raid boss voor spelers om de degens mee te kruisen naast tal van bug fixes en balans veranderingen.

Diablo Immortal is het nieuwste deel in Blizzards langlopende serie die zich afspeelt in de wereld van Sanctuary, waar engelen en demonen regelmatig met elkaar in conflict zijn en de mensheid ertussenin zit. Het spel speelt zich af tussen Diablo 2 en Diablo 3, met spelers die de taak krijgen van Deckard Cain om de scherven van de Worldstone te verzamelen om te voorkomen dat Sanctuary een ramp overkomt. Tussen de spelers en de Worldstone staat Skarn, een demon die eerder diende als luitenant van de titulaire schurk Diablo en het meesterbrein achter de komende ramp is.
GERELATEERD: Diablo Immortal Update buffs twee klassen
Blizzard ging dieper in op de eerste grote update in een post op de officiĆ«le website van de studio, waardoor spelers de kans kregen om zich voor te bereiden op de veranderingen die komen en nieuwe inhoud om te spelen. Zoals gezegd, een van de grootste toevoegingen aan de content is de nieuwe raid boss – Vitaath The Shivering Death. Vitaath is naar verluidt opgedoken “uit de ijzige diepten van de Frozen Tundra,” en stalkt diegenen die gek genoeg zijn om zich te wagen in de bevroren wildernis van noordelijk Sanctuary. Spelers kunnen Rayek’s Helliquary in Westmarch bezoeken met hun raiding party als ze klaar zijn om het op te nemen tegen deze gevaarlijke nieuwe demon.

Wat de bug fixes betreft, lijkt de update veel bugs te verhelpen in de gameplay, modi en de algemene interface. De lijst met algemene gameplay fixes is de grootste, wat misschien niet verrassend is voor spelers omdat dit meestal algemene fixes zijn in soortgelijke games. Enkele van de genoemde fixes zijn het oplossen van een bug die spelers ervan weerhield hun primaire aanval te gebruiken nadat ze werden onderbroken door een vijand, het verwijderen van paragon level vereisten voor sommige activiteiten, het niet afspelen van de audio van klassevaardigheden en verbeterde interacties met sommige van de Warband Stash’s uitrustingen.
Andere verbeteringen zijn aangebracht aan de gebruikersinterface van het spel, de beelden, de interacties met NPC’s en de activiteiten Battleground en Cycle of Strife. Cycle of Strife, in het bijzonder, had last van een van de ergste bugs waarbij Shadow Contracts mislukten onmiddellijk nadat spelers quest zones binnen gingen. Bovendien zullen degenen die last hadden van serverproblemen op de gebruikersovereenkomst van het spel ook blij zijn te horen dat dit niet langer een probleem zou moeten zijn.

Diablo Immortal is momenteel beschikbaar op Android, iOS en PC.
MEER: Hoe Diablo Immortals op de tijdlijn van de Franchise past
Bron: Blizzard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *