Dr Disrespect bekritiseert Apex Legends’ Audio

Populaire streamer en mede-oprichter van Midnight Society Dr Disrespect had onlangs stevige kritiek op het audio-ontwerp van Apex Legends. De YouTube-streamer riep Respawn Entertainment zelfs op om met het ontwerpteam om de tafel te gaan zitten om elk aspect van het audio-ontwerp te herwerken voor een betere gebruikerservaring.

Ondanks dat het een titaan is in het battle royale genre, heeft Apex Legends consequent geworsteld met technische problemen. Sinds de lancering van de game in 2019 hebben gamers, van de hoogste niveaus van competitief spelen tot die aan de casual kant, vaak geklaagd over de technische staat van de game, en The Two Time is geen uitzondering.

GERELATEERD: Dr Disrespect denkt dat alle games één Mortal Kombat-kenmerk zouden moeten hebben
In de loop van twee minuten, gaat Dr Disrespect verder om te praten over de staat van de audio van het spel. “Ik dacht altijd dat de audio van Apex geweldig was. Dat is het echt niet.” Dr Disrespect verklaarde tijdens zijn laatste live stream. Hij suggereert verder dat Respawn Entertainment met het ontwerpteam om de tafel moet gaan zitten om de audio in de game te herdefiniëren. Van de bewegingen van elk personage tot hun vaardigheden en of ze in de lucht zijn of niet, elk aspect van de audio zou moeten worden herwerkt om uniek te klinken in zijn ogen. Hij gaat ook in op zijn ervaring in Call of Duty: Warzone en hoe de audiosituatie beter is dan die van Apex.

De opmerkingen van Dr Disrespect komen onmiddellijk na het feit dat “No Apex August” de afgelopen dagen veel aandacht heeft getrokken in de Apex Legends Reddit. Hoewel de reikwijdte van de discussie meer omvatte dan alleen audioklachten, is audio al geruime tijd een groot punt van zorg, aangezien spelers smeken om herwerkingen. Dr Disrespect’s woorden komen ook uit een punt van ervaring, aangezien hij eerder lid was van Sledgehammer Games en zijn talenten gebruikte om een keur aan multiplayer maps te maken in Call of Duty: Advanced Warfare.
Een paar weken geleden, populaire Apex Legends Twitch streamer, LuluLuvely, herhaalde soortgelijke gevoelens met betrekking tot de toestand van Apex Legends. Een van de top vrouwelijke streamers op het streaming platform, LuluLuvely was zeer kritisch over de technische problemen van het spel, zoals het nooit eindigende probleem met aangepaste lobbies. Ze wees ook op een gebrek aan content als een groot minpunt.

Hoewel Dr Disrespect’s punten geldig zijn, kan het nog wel even duren voordat Respawn ook maar iets doet aan de talloze problemen waar fans op hebben gewezen. Met zijn bord vol in de nabije toekomst dankzij Star Wars Jedi: Fallen Survivor en de single-player FPS-titel die zich afspeelt in het universum van Apex Legends, kunnen de audioproblemen en de technische staat van de game voorlopig in het achterhoofd van Respawn zitten.
Apex Legends is nu verkrijgbaar voor Mobile, PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, en Xbox Series X/S.
Meer: Dr. Disrespect gaat op dit punt nooit meer terug naar Twitch
Bron: Dexerto

Plaats een reactie