EliteGamers.org

Menu

Fan Art combineert Genshin Impact en Fallout 4

Hoewel Bethesda Softworks’ Fallout 4 en HoYoverse’s Genshin Impact weinig gemeen hebben behalve dat het role-playing games zijn, overlappen fandoms elkaar soms en worden er unieke creaties gemaakt. Fan art combineert vaak twee verschillende game-universums zodat spelers gemakkelijker kunnen speculeren over hoe twee games eruit zouden kunnen zien als ze gemixt worden, en een fan van Genshin Impact heeft zich de ARPG van HoYoverse voorgesteld als Fallout 4.

Reddit-gebruiker Ashreix postte onlangs een fan art die de werelden van Genshin Impact en Fallout 4 samenbrengt, met als middelpunt de Traveler en Paimon. Zoals de fan art weerspiegelt, wordt de Traveler van Genshin Impact beschouwd als een protagonist van het spel, ondanks vele andere speelbare personages die favorieten worden in de gemeenschap. In tegenstelling tot Genshin Impact, zijn Fallout 4 fans beperkt tot het spelen van de RPG als de Sole Survivor van Vault 111 die een rijk aanpassingssysteem heeft en een even dubbelzinnige naam deelt als de Traveler.

GERELATEERD: Genshin Impact Fan ontwerpt hun eigen Xiao-shirt
Net als in Genshin Impact, toont de Traveler in Ashreix’s Fallout 4-ge├â┬»nspireerde fan art het personage met een zwaard op hun rug, maar ze houden ook een futuristisch pistool vast dat thuis zou zijn in het Fallout-universum. Hoewel er in Fallout 4 veel metgezellen zijn, zoals Nick Valentine, Paladin Danse en Piper Wright, lijkt Paimon van Genshin Impact in de fan art van Ashreix de rol van Dogmeat te spelen. De kleinere Paimon waarschuwt de nieuwsgierige Reiziger dat hij iets heeft gevonden in Ashreix’ stuk, net zoals Dogmeat vaak belangrijke buit zoals munitie en verbruiksartikelen voor de Sole Survivor in Fallout 4 lokaliseert.

Fallout 4 is leuk van Genshin_Impact

Terwijl Dogmeat Fallout 4-spelers vergezelt tijdens hun Boston Commonwealth-avontuur, voegt Paimon zich bij de Traveler, wat de belangrijkste overeenkomst tussen de personages buiten deze fan art laat zien. Hoewel de Traveler en Paimon normaal gesproken te vinden zijn in Genshin Impact-zones zoals Inazuma of Liyue, toont de fan art van Ashreix de HoYoverse-personages in de verscheurde wereld van Fallout 4, benadrukt door veel donkerdere kleuren op de achtergrond dan Genshin-fans gewend zijn. Paimon draagt een westerse outfit, een die kan worden gevonden in Nuka-World, met enkele items in zijn zakken in de fan art. The Traveler is in de gewone Vault 111 trui die Fallout 4 fans vroeg in het spel krijgen in de fan art van Ashreix terwijl hij een kroon draagt die meer lijkt op een Genshin Impact item.

Veel Genshin Impact fans die reageerden op Ashreix’ fan art hebben de combinatie met Fallout 4 gevierd, terwijl anderen verbaasd waren over zo’n botsing van stijlen. Verwijzend naar Preston Garvey’s regelmatige call-outs in Fallout 4, vertelde een Genshin Impact-fan aan Ashreix dat een Settlement hun hulp nodig heeft, terwijl een andere fan Genshin-personage Katheryne vergeleek met Garvey.
Genshin Impact is nu beschikbaar voor Mobile, PC, PS4 en PS5. Een Switch-versie is in ontwikkeling.
MEER: Elke regio in Genshin Impact uitgelegd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *