EliteGamers.org

Menu

Fortnite krijgt misschien een Dragon Ball Z Collab

Fortnite krijgt misschien een Dragon Ball Z

Fortnite staat open voor kruisbestuivingen met vrijwel elk eigendom, of het nu van een tv-show, film, boek, stripverhaal of cartoon komt. Anime is een specifiek gebied van belang dat Fortnite lijkt enthousiast om te verkennen, met een recente golf van nieuwe Naruto skins worden toegevoegd. Naruto is echter niet de enige grote anime-franchise die samenwerkt met Fortnite. Dataminers hebben bewijs ontdekt dat Dragon Ball Z de volgende anime zou kunnen zijn die opduikt in een Fortnite samenwerking.

De samenwerking wordt gesuggereerd, maar niet helemaal bevestigd, door de ontdekking van een merkwaardige nieuwe prop gevonden in Fortnite’s bestanden. De prop zal onmiddellijk herkenbaar zijn voor Dragon Ball Z fans. Het is een capsule, een kleine pil-achtige container met een knop aan de bovenkant. In het Dragon Ball Z-universum kunnen deze capsules vrijwel alles bevatten. Op de capsule staat ook het logo van Capsule Corp, met een grote “C” en een tweede kleinere “C” erin. Deze asset wordt een “Stamina Capsule” genoemd en is gecategoriseerd als een samenwerkingsitem binnen Fortnite.
GERELATEERD: Fortnite voegt Shuffled Shrines, Charge SMG, en meer toe in nieuwste update

Met andere woorden, een Dragon Ball Z-gerelateerde asset is uit Fortnite gelekt. Het wordt nog niet gebruikt, maar het zou niet in Fortnite’s bestanden zijn als er geen gepland gebruik voor was in de toekomst. Hoewel er geen andere Dragon Ball Z assets te vinden zijn, zou het niet verrassend zijn als er meer en meer gevonden worden in de komende weken.

Hoewel een Dragon Ball Z crossover evenement en de mogelijke release van verschillende skins zeker spannend is, is het gelekte item ook interessant op zijn eigen manier. Een “Stamina Capsule” impliceert dat het misschien een nieuw type verbruiksartikel is. De naam impliceert dat het een boost kan geven aan het uithoudingsvermogen na verloop van tijd, waardoor spelers een extra snelheidsuitbarsting krijgen tijdens het rennen of om voor een langere tijd te rennen. Veel samenwerkingen in Fortnite leiden tot unieke gameplay toevoegingen, al is het maar tijdelijk. DBZ zou zo’n samenwerking kunnen zijn.

Het moeilijkste deel van een samenwerking tussen Fortnite en Dragon Ball Z kan zijn om te beslissen welke skins worden gekozen. Goku en Vegeta lijken voor de hand liggende keuzes, maar wie komt er na hen? Gohan en Piccolo zouden geweldige keuzes zijn, maar ook Frieza, Cell, en Majin Buu, onder anderen. Samenwerkingen hebben de neiging om beperkt te zijn, maar DBZ fans zullen waarschijnlijk meer en meer willen.
Wat betreft wanneer Fortnite-spelers de lancering van de Dragon Ball Z-samenwerking mogen verwachten, of op zijn minst dat er meer informatie wordt gedeeld, hebben leakers augustus voorspeld. Er is geen hard bewijs voor, maar het is wanneer de nieuwe Dragon Ball Z-film in de bioscoop zal verschijnen in Noord-Amerika. Verwacht verdere lekken om de crossover verder te helpen bevestigen in de komende weken.

Fortnite is nu beschikbaar op PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, en mobiele apparaten.
MEER: Fortnite: 10 coole skins die de game terug moet brengen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *