EliteGamers.org

Menu

Resident Evil Village’s Lady Dimitrescu krijgt gigantisch standbeeld van PureArts

Resident Evil Village's

Sinds eind juni is PureArts bezig met het teasen van een grote aankondiging. De eerste teasers bevestigden dat PureArts een samenwerking was aangegaan met Capcom voor een nieuw Resident Evil Village product. Naarmate de teasers zich verder ontwikkelden, werd het duidelijk dat PureArts werkt aan een gigantisch Lady Dimitrescu beeld op 1/4 schaal. Het wachten om dit beeld te zien is nu voorbij, PureArts onthulde Lady Dimitrescu op Montreal Comiccon en bevestigde dat het net zo indrukwekkend is als verwacht.

Zoals beloofd, is het Lady Dimitrescu standbeeld alles wat fans zouden verwachten. Ondanks dat het wordt beschreven als een 1/4 schaal beeld, is het 3 voet hoog, terwijl Lady Dimitrescu 9 voet en 6 inches is. PureArts beschrijft verder dat het beeld hyper-gedetailleerde huidtexturen en gebeeldhouwde details heeft, gericht op het vastleggen van de “verfijning, vrouwelijke kracht en bloeddorst” van Resident Evil Village’s angstaanjagende vampier/mutant aristocraat. Het beeld bevat een massieve voet van imitatiehout en marvel om ervoor te zorgen dat Lady Dimitrescu rechtop blijft staan.
GERELATEERD: Resident Evil fan reconstrueert Lady Dimitrescu introductie in 2.5D

Het beeld zelf toont Lady Dimitrescu in twee verschillende poses. In de eerste is haar hand uitgestrekt en haar klauwen zijn volledig uitgestrekt en reiken boven haar hoofd. In de tweede houding houdt Lady Dimitrescu een sigaret vast. De eigenaars van het beeldje kunnen ook haar hoed afnemen, waardoor wat PureArts beschrijft als “synthetisch voorgestyled haar” tevoorschijn komt. Lady Dimitrescu’s jurk is ook van stof, want het is bevestigd dat het een op maat gemaakte en verweerde jurk is die overeenkomt met de jurk in het spel.

Terwijl Lady Dimitrescu zelf angstaanjagend van gestalte is, is de prijs van PureArts’ beeldje des te beangstigender. Lady Dimitrescu kost een forse $1.499, waardoor alleen de grootste Resident Evil fans zich dit beeldje kunnen veroorloven. Alsof de prijs nog niet exclusief genoeg was, heeft PureArts bevestigd dat er in totaal slechts 766 stuks van Lady Dimitrescu worden gemaakt. Er zijn 666 standaard beeldjes, en 100 reeds uitverkochte Exclusive Edition beeldjes die gebundeld zijn met een levensgrote replica van Lady Dimitrescu’s sleutel.

PureArts’ kijk op Lady Dimitrescu is natuurlijk niet de enige. Prime 1 Studio, een andere top producent van verzamelobjecten, bevestigde onlangs dat het werkt aan een Lady Dimitrescu 1/4 beeldje tijdens een Facebook Q&A. Daarnaast zijn er nog vele andere niet gesanctioneerde Lady Dimitrescu beeldjes en figuren die op zijn zachtst gezegd geen authenticiteit in gedachten hebben.
Het volstaat te zeggen dat dit beeldje puur gemaakt is voor verzamelaars en grote fans van Resident Evil Village. Lady Dimitrescu was enorm populair toen Resident Evil Village voor het eerst werd gelanceerd, maar zelfs haar grootste fans zullen moeite hebben om het te rechtvaardigen $1.499 voor haar te betalen. Degenen die het geld hebben, krijgen wat zou kunnen eindigen als het beste beeldje van Lady Dimitrescu ooit gemaakt, want PureArts is duidelijk bezig om ervoor te zorgen dat kopers het gevoel hebben dat ze waar voor hun geld krijgen.

Resident Evil Village is nu verkrijgbaar op PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X/S.
MEER: Resident Evil Village: 7 details die je misschien gemist hebt over Lady Dimitrescu’s uiteindelijke vorm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *