EliteGamers.org

Menu

Saints Row The Third

Saints Row The Third

Technisch gezien kan de Remaster van het derde deel van de Third Street Saints, ondanks verscheidene detailverbeteringen, niet concurreren met recente open-wereld hits zoals het eveneens zeven jaar oude GTA 5 op PC, PS4 of Xbox One, of zelfs een Red Dead Redemption 2 of Far Cry 5 op PC, PS4 of Xbox One. “Het federatieteam van Sperasoft heeft echter veel moeite gestoken in de snazzy nieuwe modellen van figuren, wapens, en auto’s, die, in combinatie met de verbeterde belichting dankzij nieuwe globale lichtbronnen en HDR, de culisse aanzienlijk verheffen, omdat de effecten veel scherper zijn.

Bovendien zijn alle DLC en pre-order bonussen van Saints Row The Third inbegrepen, evenals de Koop-Campaign, en The Third is uncut in de Remaster – Whored mode, evenals het grijpen en executeren van burgers, is nu legaal in Duitsland.

De heiligen zijn teruggekeerd. Nieuwe spelersmodellen, lichteffecten en oppervlakken zijn in de Remaster opgenomen.

Saints Row 2 en 3 waren indertijd het tegendeel van de stijlrichting die Rockstar in 2008 met GTA 4 was ingeslagen. De Saints vochten zich in hun derde verschijning terug met gespannen, volledig uit de hand gelopen gangsteractie, die geen punten opleverde. Want de Saints zijn nu Popstars in Stilwater, die grammes uitdelen en hun eigen TV-programma’s en stripboeken hebben tijdens een faillissement. En of het nu tijdens de introductiemissie is, waarin het spelpersonage ondervraagd wordt over hoe er nu precies honderd Kisten en tientallen auto’s in een normale vrachtschip passen, of tijdens een schietpartij in een Fetisch-Club, waarin een geknevelde pooier met een zadel op zijn rug uit de Pony-Afdeling bevrijd moet worden, dit spel faalt nooit om te vermaken.

Daardoor is het ook moeilijk te ontkennen dat in Steelport alle vrouwen nonchalant gekleed zijn en alle mannen ofwel upper-class gangsters of corrupte pestkoppen zijn. Het is ook te verdragen dat de hele werkgelegenheid in de stad gebaseerd is op het verkrijgen van geld en respect via mini-missies als Auto’s rammen, Huren-Inzamelacties, of domme ragdoll ongelukken, zodat het Syndicate, de Luchadores, en het Anti-Gang-Terror Thunderstorm S.T.A.G. uit de stad Want (bijna) elk van deze meer op avontuur gerichte activiteiten is niettemin erg leuk en nodigt uit tot korte sessies. Bovendien is het hoofdverhaal na 10 tot 15 uur ontrafeld, dus veel ruimte voor verveling is er hier niet. Technisch gezien kan de Remaster van het derde deel van de Third Street Saints, ondanks enkele detailverbeteringen, niet concurreren met recente open-wereld hits, zoals het eveneens zeven jaar oude GTA 5 op PC, PS4 of Xbox One, of zelfs een Red Dead Redemption 2 of Far Cry 5 op PC, PS4 of Xbox One. “Het federerende team van Sperasoft heeft echter veel moeite gestoken in de nieuwe modellen van figuren, wapens, en auto’s, die, in combinatie met de verbeterde belichting dankzij nieuwe globale lichtbronnen en HDR, de culisse aanzienlijk verheffen, want de effecten zijn veel scherper.

De Engine heeft echter nog steeds gebreken, vooral als het gaat om afstandelijkheid, pop-ins, en fade-ins, die het meest opvallen als men met een hogere snelheid door Steelport reist. Verder, hoewel veel gebouwen betere textures hebben gekregen, blijft de architectuur blokkerig en dus ongewijzigd ten opzichte van 2011 – maar we hebben het hier over een remaster, niet over een complete remake. Met het oog op van nieuwere reflecties in kleding en auto’s, en merkbaar meer gemoderniseerde oppervlakken, zijn de recente 30 frames per seconde van de PS4 en Xbox One pijnlijk, maar ze kunnen hier betrouwbaar teruggehaald worden met Framelock, wat het origineel op de vorige consoles niet kon.

Bovendien zijn alle DLC en pre-order bonussen van Saints Row The Third inbegrepen, evenals de Koop-Campaign, en The Third is uncut in de Remaster – Whored mode, evenals het grijpen en executeren van burgers, is nu legaal in Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *