EliteGamers.org

Menu

Spider-Man Game Fan heeft interessant idee voor nieuwe Gameplay Feature in Spider-Man 2

Spider-Man Game Fan

Marvel’s Spider-Man voor PlayStation 4 bood eindelijk waar veel spelers om hadden gevraagd sinds de release van Spider-Man 2 voor de PlayStation 2 in 2004, namelijk een AAA Spider-Man-game met leuke open-wereld gameplay en bevredigende slingermechanieken. Insomniac’s Spider-Man werd al snel opgevolgd door het even goed ontvangen Spider-Man: Miles Morales, en nu werken de twee Spider-protagonisten samen in het langverwachte Marvel’s Spider-Man 2, dat in 2023 uitkomt voor PS5.

Tijdens het wachten op Spider-Man 2 houden veel fans zich bezig met het bedenken van wat voor nieuwe functies aan de game kunnen worden toegevoegd en het bespreken van hoe de eerste Spider-Man-game kan worden verbeterd.
GERELATEERD: MCU-artiest werkt bij Insomniac aan Marvel’s Spider-Man 2
Nu heeft een Spider-Man-fan op Reddit zijn droom gedeeld voor het opnemen van een open-wereld gameplay-functie in Spider-Man 2. De Reddit-gebruiker, genaamd Eamo, heeft het idee gedeeld om willekeurige rampen in de hele stad op te nemen die niet specifiek worden veroorzaakt door criminelen. Spider-Man bevat veel optionele open-wereld missies waarin de speler een misdaad stopt die aan de gang is, maar veel van deze ontmoetingen worden al snel variaties op “ga naar een locatie en sla een groep criminelen in elkaar”. Eamo’s suggestie voor gameplay zou echter een element van filmische urgentie introduceren in deze open-wereld gebeurtenissen.

Naast het toevoegen van nieuwe misdaden, zou Spider-Man 2 ook willekeurige rampen moeten toevoegen die niet specifiek door criminelen worden veroorzaakt, zoals gebouwbranden en op hol geslagen treinen. uit SpidermanPS4

De mogelijke rampen die de Reddit-gebruiker voorstelt, zijn het redden van burgers uit brandende gebouwen en het stoppen van op hol geslagen treinen. Beide rampen staan symbool voor klassieke Spider-Man-momenten die al eerder te zien waren in Spider-Man-strips, -films en andere videogames. Spider-Man is immers geen superheld die zich uitsluitend bezighoudt met het in elkaar slaan van criminelen, en vaak zijn ze ook gewoon te vinden om de burgers van New York City te helpen.
De gevechten zijn een essentieel aspect van het genre van de superheldenvideogames en van de primaire gameplay van Marvel’s Spider-Man, maar het is ook leuk als spelers even afstand nemen van de constante vuistgevechten en andere iconische kanten van Spider-Man als personage verkennen. Spider-Man heeft veel zijmissies die de vriendelijkere en heldhaftigere kanten van het personage oproepen, maar deze momenten op natuurlijke wijze in de open wereld laten plaatsvinden, zou het meeslepende gevoel om als Spider-Man door New York City te slingeren nog versterken.

De Spider-Man-spellen van Insomniac bevatten enkele cinematische momenten tijdens hoofdmissies waarin spelers burgers moeten redden van een ramp door middel van QTE’s, en de open-wereld gameplay suggestie van de Reddit-gebruiker zou vergelijkbaar kunnen werken met deze. De optionele open-wereld crime in progress-missies in Spider-Man worden aan de speler doorgegeven via radio-oproepen van de politie, maar een open-wereld ramp zoals beschreven door de Reddit-gebruiker zou beter kunnen worden onderscheiden door Spider-Man’s eigen spider-sense te gebruiken om de speler te vertellen dat burgers in de buurt dringend hulp nodig hebben.
Marvel’s Spider-Man 2 staat gepland om in 2023 uit te komen op PS5.

MEER: De zaak voor Marvel’s Spider-Man 2 om Spider-Rex toe te voegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *