EliteGamers.org

Menu

Tales From The Borderlands Vervolg krijgt beoordeling, volledige onthulling kan snel zijn

Borderlands is zonder twijfel het vlaggenschip van Gearbox’s IP, dat de ontwikkelaar naar een grotere populariteit katapulteerde dan eerdere titels en dat tonnen aan content voortbracht. Borderlands heeft niet alleen een volledige trilogie van hoofdgames doorlopen met een vierde die er waarschijnlijk ooit gaat komen, maar er komt ook een film en er zijn spin-offs zoals Tales from the Borderlands en Tiny Tina’s Wonderlands.

Terwijl Wonderlands nog niet zo lang geleden uitkwam, lijkt het erop dat er meer Borderlands-content om de hoek ligt. Het leek onwaarschijnlijk dat Tales from the Borderlands ooit een vervolg zou krijgen na de sluiting en zakelijke wedergeboorte van Telltale Games, maar Gearbox heeft nog steeds meer verhalen die het wil vertellen met deze personages. Eerder dit jaar kondigden Gearbox en 2K Games aan dat ze werkten aan een Tales from the Borderlands-vervolg, maar buiten een releasevenster van 2022 werd er verder niet veel bevestigd.

GERELATEERD: Tales From the Borderlands Keuzes die waarschijnlijk worden overgenomen in het vervolg
Nu, echter, lijkt het erop dat fans redelijk snel een volledige onthulling van Tales From the Borderlands 2 (of hoe het officieel ook heet) kunnen verwachten. “New Tales from the Borderlands” en “New Tales from the Borderlands Deluxe Edition” hebben een rating gekregen in Korea, zoals Gematsu rapporteerde, en het lijkt er dus op dat de officiĆ«le titel New Tales from the Borderlands zou kunnen zijn, vergelijkbaar met New Pokemon Snap.

Het spel kreeg in Korea de rating Adult voor buitensporig geweld, godslastering, drugs, alcohol en nog wat andere punten, wat geen verrassing is voor een Borderlands-spel. Wat misschien belangrijker is, is dat ratings meestal voorafgaan aan belangrijke marketingontwikkelingen, releasedatum onthullingen, en meer. God of War Ragnarok heeft bijvoorbeeld net een paar dagen geleden zijn releasedatum gekregen, en het kreeg eind mei een rating (en de onthulling van de releasedatum was naar verluidt gepland voor eind juni, maar verschoof naar begin juli).

Natuurlijk wachten de fans nog steeds op meer van God of War Ragnarok, maar ze hadden ook al meer van het spel gezien dan van het vervolg op Tales from the Borderlands. Het zou eerder kunnen komen, het zou later kunnen komen, maar het lijkt erop dat alles op schema ligt voor het vervolg.

Het zal interessant zijn om te zien hoe de door Gearbox ontwikkelde titel verschilt van de originele Tales-game, gezien de wisseling van bedrijven. Toch zullen de fans van de klassieke Telltale games waarschijnlijk veel van die originele charme behouden. Ondertussen werkt Telltale Games ook aan zijn eerste grote titel sinds het herboren werd, en het is er eentje waar veel fans enthousiast over zijn – The Wolf Among Us 2.

Een vervolg op Tales from the Borderlands staat gepland voor 2022.
MEER: Tales from the Borderlands Mysteries waarvan we hopen dat ze in een vervolg worden opgelost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *